ALLES VORMT EEN HOGERE EENHEID CREËR SAMENHANG MET MICROSOFT POWER PLATFORM

Microsoft Power Platform is groter dan de som van alle alleenstaande deeltjes. Alles kan met elkaar verbonden worden – en met Office 365, Dynamics 365, Azure en honderden andere apps, krijgt u een complete oplossing, die precies bij uw bedrijf past.

Data kunnen worden geanalyseerd, oplossingen gecreëerd, processen geautomatiseerd en virtuele agenten aangemaakt. Het is zo effectief, omdat het platform aan een hele reeks uitdagingen tegemoetkomt.

Lees meer over Power BI, Power Apps, Power Automate en Power Virtual Agents.

POWER BI
BUSINESS INTELLIGENCE

Tref weloverwogen en veilige bedrijfsbeslissingen door de hele organisatie toegang te geven tot data gestuurd inzicht. 

Met Power BI kunt u een door data gedreven cultuur scheppen, zodat al uw medewerkers – op alle niveaus in de organisatie – kunnen navigeren met dagverse analyses.

 • Professionele zelfbedieningsanalyse
 • Handige tools en betere resultaten
 • Bescherming van analysedata

 

POWER APPS CREËER UW EIGEN APPS

Met Power Apps kunt u zelf gebruikergedefinieerde apps creëren, die concrete bedrijfsuitdagingen oplossen. 

Goede ideeën kunnen eenvoudig worden ingebouwd in professionele apps met een lage coderingsinhoud, zodat processen snel gemoderniseerd kunnen worden en de dagelijkse uitdagingen daardoor opgelost. Bijv. door een lange reeks appscenario’s te creëren, die digitale transformering toevoegen aan manuele en verouderde processen.

Gebruik zowel canvas-apps en modelgestuurde apps om Power Apps te creëren, die opdrachten en rol specifieke scenario’s oplossen, zoals bijv.:

 • Inspecties
 • Verkoopmogelijkheden
 • Van potentiële klant tot cash
 • Geïntegreerde marketing opvattingen

 

POWER AUTOMATE DIGITALE AUTOMATISERING & ROBOTTECHNOLOGIE

Met Microsoft Power Automate geeft u al uw medewerkers de mogelijkheid processen te automatiseren, waardoor u de productiviteit van uw bedrijf markant kan verhogen. 

Samen vinden jullie betere manieren om dingen aan te pakken. Het recept hiervoor is digitale automatisering en procesautomatisering met robottechnologie.

Automatisering van bedrijfsprocessen wordt veel eenvoudiger met robottechnologie (RPA). Triviale routine taken worden tot een enkele klik gereduceerd – of de app nu oud is of nieuw, en of die in de lokale omgeving ligt of in Cloud.

 • Verhoogde productiviteit
 • Snelle en veilige automatisering – die aangepast kan worden
 • Intelligente werkprocessen doen het werk

 

POWER VIRTUAL AGENTS CREËER UW EIGEN CHAT-ROBOT

Het is niet nodig om te coderen. En u creëert zelf de extra hulp, die u nodig heeft. Daarom gaat het creëren van chat robotten, die kunnen deelnemen in gesprekken met uw klanten en medewerkers, spelenderwijs. 

Voortaan kunt u razendsnel reageren op de behoeftes van uw klanten en medewerkers.

Intelligente chatbots, die met Power Virtual Agents worden gecreëerd, lossen namelijk algemene problemen van klanten en interne problemen automatisch op. Hierdoor kunnen u en uw collega’s zich concentreren op complexe werkopdrachten terwijl de chatbot de routinevragen beantwoordt.

 • Creëer eenvoudig uw eigen virtuele helpdesk
 • Geef de virtuele helpdesk-medewerkers de mogelijkheid handelingen uit te voeren
 • Meetbare performance

 

IS HET POWER PLATFORM DE JUISTE OPLOSSING VOOR U?

Wilt u meer weten over hoe Power Platform uw werkwijze en bedrijf kan versterken, bel ons op telefoon +45 3069 6640 of stuur een e-mail naar mail@solutionhouse.dk.

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend en gratis gesprek, over hoe wij u kunnen helpen.

Contact

T: +31 7370 40130
E: mail@solutionhouse.nl

SolutionHouseNL
Stationsplein 91
5211 BM's Hertogenbosch
The Netherlands