EEN HOOG NIVEAU AAN
ERVARING EN KENNIS
OPTIMALISEER UW BEDRIJF

SolutionHouse is een sterk en zeer ervaren team, dat iedere denkbare bestemming op de IT-reis heeft bezocht. Je zou daarom kunnen zeggen dat ons DNA van bits & bytes is gemaakt, en de meeste foutjes al lang geleden gemaakt zijn.

Onze rugzak is gevuld met ervaring, kennis en knowhow. Of het nu over opslagbeheer, financieel beheer of nog iets heel anders gaat, u kunt als klant altijd verwachten, dat u een krachtige en waardevolle oplossing krijgt met “value for money”.

Wij weten dus waar wij het over hebben, en daarom zult u merken, dat wij af en toe zeggen: “Nee, dat is eigenlijk niet zo’n goed idee”. U heeft namelijk tegenspel nodig om een echt goede oplossing te krijgen. Zo zijn wij – volledig ongecompliceerd.

En nou ja, dan nog het formele gedeelte:

SolutionHouse wordt door Deense eigenaars beheerd. Het bedrijf is in 2010 opgericht door Niels Erik Petersen. In lijn met de snelle groei, zijn de partners Jens Thrane, Nicolai Aistrup Pedersen en Søren Nielsen toegetreden. Daarnaast is er een continue groei in nieuwe medewerkers voor zowel de Deense als de Nederlandse afdeling.

WAT MAAKT ONS
SOLUTIONHOUSE?

Wij begrijpen uw bedrijf

Het directe contact met onze klanten betekent, dat we veel vragen stellen, voordat we met de programmering gaan beginnen. Het is namelijk van belang om de uitdagingen volledig te begrijpen, voordat we met de ontwikkeling en implementatie aan de slag gaan. 

Innovatie & ontwikkeling

Ons advies is het resultaat van alle kennis, die de IT-specialisten van SolutionHouse na tientallen jaren hebben verzameld. Sterker nog, het is gewoon moeilijk om hier iets voor jezelf te houden, omdat iedereen nieuwsgierig is, zich verder wil ontwikkelen, de nieuwe producten in de gaten houdt of gewoon wil weten wat er gebeurt. 

Competente specialisten

SolutionHouse is een huis vol toegewijde specialisten, die vinden dat IT een middel is – en niet het doel voor de ontwikkeling van uw bedrijf. Wij moeten u helpen met het implementeren van precies die systeemoplossing, die voor uw bedrijf op alle manieren de beste en meest effectieve flow geeft.

Wij weten dat wij dat kunnen.

Internationaal bedrijf

Onze klanten zijn internationaal, en dat zijn wij natuurlijk ook.

Lees bijv. de case over SAMSON AGRO, die wij geholpen hebben met het fusioneren van drie bedrijven uit Denemarken, Polen en Frankrijk.

Wij hebben een sterk internationaal netwerk, waarmee wij nauw samenwerken, en in 2018 hebben wij een zelfstandige afdeling in Nederland opgericht om onze Europese klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Zo werken wij

Wij willen zo dynamisch mogelijk werken, maar toch bewegen we binnen vaste kaders. Deze dynamiek zorgt ervoor dat wij onze doelen bereiken.

Wij leggen veel nadruk op hoge professionaliteit, ontwikkeling en inlevingsvermogen, en zien het als onze eer, de oorspronkelijke verwachtingen met de klant af te stemmen, alvorens wij aan de slag gaan met een opdracht. Wij leveren alles; van kleinere leveringen die direct met de verantwoordelijke gebruikers in de organisatie worden afgehandeld, tot projectleveringen met een min of meer grotere behoefte aan coördinatie van de gehele organisatie. Met Microsoft SureStep© als een natuurlijk uitgangspunt en met jarenlange ervaring in de ERP-branche, zijn wij in staat om een opleveringsmodel toe te passen en aan te passen aan het individuele project. Deze werkwijze varieert van Agile/Scrum tot Waterval, on site of off site met de mogelijkheid om naar wens te combineren. 

Wij gebruiken SCRUM

Dat doen wij, omdat deze methode beweeglijk is en de manier kan veranderen waarop organisaties hun ‘resultaten centrifugeren’ als de complexiteit toeneemt. SCRUM biedt structuur aan het arbeidsproces met veranderlijke eisen, technologieën en met tools, die niet helemaal perfect zijn.

Bij SolutionHouse zijn wij gecertificeerde SCRUM Masters en ervaren in het gebruiken van deze methode als een model voor projectmanagement. Zowel de medewerkers van het bedrijf, als wij IT-specialisten zijn erbij betrokken. Het model legt de nadruk op samenwerking, interactie en aanpassing van de verandering, in plaats van zich te concentreren op gedetailleerde documentatie en langdurige contractonderhandelingen. 

SCRUM maakt het mogelijk om kleine leveringen met korte tussenpozen af te leveren, wat de kans op het juiste en verwachte eindresultaat vergroot in lijn met de verwachtingen. De SCRUM methode houdt de belanghebbende goed geïnformeerd en schept rust bij de projectdeelnemers, zodat ze zich optimaal kunnen focussen. Daarnaast worden onze klanten overal bij betrokken, wat het team weer helpt bij het begrijpen van welke dingen van belang zijn, om het gestelde doel te bereiken. Samen zorgen wij voor voortdurende, niet aflatende verbetering. 

Wij zijn geroutineerd en hebben geen zin in onzin. Dat betekent, dat wij er op staan om heel dicht bij uw bedrijf te staan – en om ondertussen lol te hebben. In onze samenwerking zal u merken, dat wij een goed arbeidsmilieu belangrijk vinden. En natuurlijk uw en ons welzijn. Wij zijn er namelijk van overtuigd, dat IT aan een gezond arbeidsmilieu kan bijdragen, en daarom creëren wij precies dát – ook voor uw bedrijf.

Af en toe laten we enkele jonge mensen bij SolutionHouse binnen. Deze zeer getalenteerde jongeren komen met nieuwe ideeën, en zorgen ervoor, dat onze ervaring niet bedekt wordt met stof. Samen maken wij een sterke IT-omgeving gecombineerd met torenhoog zakelijk inzicht. 

Wij willen vrienden met u zijn

Het is belangrijk voor ons om dicht bij onze klanten en zakenpartners te staan, want wij brengen veel tijd samen door. 

Wij willen het leuk hebben

Plezier in uw werk en een goed humeur moeten deel uitmaken van het dagelijkse leven, en wij zullen ons best doen, om een goede stemming te scheppen.

Wij willen kwetsbaar durven zijn

Wij geloven in hechte relaties. Daarom durven wij het ook aan, ons afhankelijk te maken van onze klanten en partners.

Wij willen bijdragen aan de mentale gezondheid

In onze branche gaan dingen vaak heel snel. Wij proberen onzekerheid weg te nemen en een positief verschil te maken met een sterke focus op welzijn in onze projecten.

Wij staan voor vrijheid

Er zijn veel wegen naar een doel. Daarom maken wij ruimte voor individuele manieren om dingen te doen.

Wij willen respectvol zijn

Respect is voor ons essentieel. Wij zullen open staan om te luisteren en de meningen van andere mensen bij onze besluiten te betrekken.

Contact

T: +31 7370 40130
E: mail@solutionhouse.nl

SolutionHouseNL
Stationsplein 91
5211 BM's Hertogenbosch
The Netherlands