KIES VOOR DE SNELKOPPELING NAAR HET POWER PLATFORM MET UW AX SYSTEEM
KRIJG TOEGANG TOT DE VELE VOORDELEN VAN POWER PLATFORM

Nee! Wij geloven niet per se dat een grote Dynamics 365 oplossing iets voor u is.

Als u door jarenlange codering en veel moeite al een compleet aangepast ERP-systeem heeft, is een grote Dynamics 365 oplossing misschien niet het juiste voor u in het streven naar meer digitalisering.

In plaats daarvan kunnen we uw oude AX-system in de Cloud zetten, zodat u de voordelen krijgt zonder dat de gebruikers veranderingen merken. Op deze manier is al uw gedane werk niet verspild – en kunt u aan de gang gaan met Power Apps en Power Automate om uw workflow te optimaliseren.

Omdat upgrades zowel tijd als geld kosten, kan de ERP Power Connector in dit geval een veel betere oplossing zijn voor uw bedrijf.

Bij SolutionHouse vinden wij het namelijk vanzelfsprekend, dat ook oudere AX ERP-systemen de digitale voordelen van het Microsoft Power Platform moeten kunnen gebruiken.

KICKSTART DE REIS NAAR DIGITALISERING

ERP Power Connecter is ontwikkeld in samenwerking met Fau Applications, en hiermee kunt u de reis naar digitalisering kickstarten – en de veeleisende 365 oplossing nog even uitstellen.

ERP Power Connector verbindt uw ERP-systeem met het Power Platform en zorgt ervoor dat u efficiënt en digitaal kunt werken door gebruik van Power Apps en Power Automate.

Wij hebben meerdere van dit soort oplossingen geleverd. We hebben bijv. een bestelsysteem voor producten gedigitaliseerd, waarbij een oud en zwaar bestelsysteem in AX2009 werd vervangen door een moderne mobiele oplossing, zodat de gebruiker nu direct de producten kan bestellen.

Microsoft Power Portal geeft bovendien toegang tot Power BI en Virtual Agents.

IS ERP POWER CONNECTOR DE JUISTE OPLOSSING VOOR U?

Als u meer wilt weten over hoe ERP Power Connector uw workflow en zaken kan verbeteren, bel ons op telefoon +45 3069 6640 of stuur een e-mail naar mail@solutionhouse.dk.

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend en gratis gesprek met ons over hoe wij u kunnen helpen.

Contact

T: +31 7370 40130
E: mail@solutionhouse.nl

SolutionHouseNL
Stationsplein 91
5211 BM's Hertogenbosch
The Netherlands