KIES HET DIRECTE PAD NAAR DE CIJFERS
GEMAKKELIJKE RAPPORTAGE MET DYNAMICS 365 FINANCE & OPERATIONS

Dynamics 365 F&O, zoals Dynamics AX tegenwoordig heet, is typisch ontworpen voor grotere bedrijven met organisatiestructuren en internationaal karakter.

De functionaliteit bevat financiering, productie, logistiek, retail, service en projectmanagement. Maar er zijn ook ondersteunende functies; bijv. HRM, kwaliteitsmanagement, bestuur, BI en hulpmiddelen voor levenscyclus en applicatie.

EEN MODULAIR PLATFORM
GEEN VEROUDERDE VERSIES MEER

Dynamics F&O bevat naast een markant verbeterde out-of-the-box functionaliteit, ook doorlopende automatische updates met nieuwe functies, zodat u nooit meer met een verouderde versie eindigt.

Bovendien is het platform verreweg meer modulair dan zijn voorganger, zodat u de functionaliteiten en opties kunt uitkiezen, die juist zijn voor uw bedrijf – en desgewenst later ook nog kunt toevoegen. De keuze is nu al enorm, en er worden steeds andere oplossingsmodules toegevoegd.

ÉÉN BRON VOOR FINANCIËLE INFORMATIE
U BESPAART TIJD – VEEL TIJD!

De applicatie levert data- en procesintegraties in Dynamics 365, Office 365 en partnerapplicaties. Op deze manier krijgt u één centrale bron van financiële informatie.

Door middel van moeiteloze en uitgebreide toegang tot financiële gegevens, bespaart uw bedrijf tijd, wordt de samenwerking binnen de hele organisatie versterkt en de besluitvorming verbeterd.

IS DYNAMICS 365 F&O DE JUISTE OPLOSSING VOOR U?

Als u meer wilt weten over hoe Dynamics 365 F&O uw workflow en zaken kan verbeteren, bel ons op telefoon +45 3069 6640 of stuur een e-mail naar mail@solutionhouse.dk.

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend en gratis gesprek met ons over hoe wij u kunnen helpen.

Contact

T: +31 7370 40130
E: mail@solutionhouse.nl

SolutionHouseNL
Stationsplein 91
5211 BM's Hertogenbosch
The Netherlands