Word jij onze nieuwe collega?

We zoeken momenteel nog geen nieuwe medewerkers, maar vind je dat je in ons profiel zou passen, dan dagen wij je uit om dit onder het genot van een kopje koffie te komen bewijzen.

Want goede ontwikkelaars, consultants en technische D365 specialisten zijn schaars. Ben jij zo iemand en ben je uitgekeken op je huidige werk, waag eens een telefoontje +31612611259

Je kunt ook altijd mailen naar rgr@solutionhouse.nl

We zoeken knappe koppen met drive, competenties en een grote lach op het geizcht

Bij SolutionHouse willen we altijd praten met knappe koppen. We zijn een IT bedrijf, die continue zichzelf ontwikkeld. Daarom is een grote drive nodig, om enerzijds zelf up to date te blijven en anderzijds ons ook scherp te houden in de nieuwe ontwikkelingen. Een grote mate van nieuwsgierigheid en zelfstandigheid is nodig om hierin te kunnen bijdragen. Als je dit lukt, maak je niet alleen ons beter, maar zeker ook jezelf.

 

5 redenen waarom je deel van onze organisatie zou moeten worden

 

Drive

SolutionsHouse groeit hard. En dat is exact, waar we van houden. Het werken in een levendige omgeving stimuleert ons en het haalt het beste in ons naar boven.

 

Skillset

We onderzoeken alle facetten van Microsoft Dynamics AX en D365. Dit is noodzakelijk omdat deze ERP systemen zeer breed opgezet zijn, continue worden geupdated en aangepast. Dit proces is belangrijk voor een klant en het is aan ons om dit ook continue met de klant te delen. Daarom is het belangrijk, dat deze communicatie skills aanwezig zijn.

 

We gaan voor goud

Er is veel gebeurd sinds 2010, het jaar waarin we gestart zijn. We hebben nog steeds veel ambities en ons doel is dan ook om de beste partner van Microsoft Dynamics in Nederland te worden. Dat is het doel dat ons drijft.

 

Ontwikkeling en groei

Alles verandert in het universum van ERP en de ontwikkeling gaat snel. Dat is iets waar we van houden, want het houd ons bij de tijd en het verbetert onze oplossing. Kortweg, we gedijen het best als we ons continue ontwikkelen.

Contact

T: +31 7370 40130
E: mail@solutionhouse.nl

SolutionHouseNL
Stationsplein 91
5211 BM's Hertogenbosch
The Netherlands